Leerlingen AANzetten tot leren

Leerlingen AANzetten tot leren is een boek over het OBIT-model. We onderscheiden leeractiviteiten en activiteiten in de les. Ook bij de analyse van toetsen of het feedback geven op lessen kan OBIT op een veelzijdige manier het onderwijs ondersteunen. Het OBIT-model is een bril die we opzetten om bewust te worden van wat werkt en in te zien waar verbetering voor de hand ligt. Tegelijkertijd levert deze manier van kijken ook op dat docenten leerlingen kunnen helpen meer zelfstandigheid te ontwikkelen bij hun leren. 

Boek Leerlingen AANzetten tot leren


Dit boek biedt een aantal praktische handreikingen om aan de slag te gaan met het kritisch kijken naar toetsen en lessen en het bewust begeleiden van leerlingen bij het leren. Het onderscheiden van oppervlakkig leren en leren met diepgang helpt daarnaast ook om oplossingen te vinden voor diverse motivatieproblemen...

Het boek is geschreven door Lambrecht Spijkerboer en Jannet Marechal, beide werkzaam voor het Netwerk Onderwijsadviseurs.

ISBN9789492525116

Formaat:17 x 24 cm
Omvang:240 pagina's

Door middel van het invullen van onderstaand formulier besteld u het boek 'leerlingen AANzetten tot leren'. De prijs per boek is € 24,95 (incl. btw). ATOA berekent geen verzendkosten.

De boek(en) worden z.s.m. naar u toegestuurd. Retourneren is binnen 14 dagen na ontvangst mogelijk, mits onbeschadigd (nieuwstaat). Bij retourneren betaalt u zelf de verzendkosten.

Ga naar boven